Where Am I?

It's an odd thing, but anyone who disappears is said to be seen in San Francisco.

OSCAR WILDE

Welcome to San Francisco

Ja sóc a San Francisco, i de moment només us dic que és meravellòs. D'entrada, un video de benvinguda. Però no us acostumeu, que demana el seu temps fer-ho...

PD1: Visca el Barça!
PD2: No és casualitat que la primera cançó sigui With a Little Help from My Friends...




I'm already in San Francisco, and for now I just say that It's wonderful. From the outset, a welcome movie. But don't get used to, because it takes much time to do it...

PS1: Up the Barça!
PS2: That's not a coincidence the first song is With a Little Help from My Friends...

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Manué!!! Tío, mola que estés bien, pero mola más que no te mole ver el barça... jajaja!! Tío, me supo mal no pasarme después de la cena por Gracia, pero es que estaba que me caía! Tendré que ir a verte a San Francisco pa compensarte...!! Bueno, te dejo, que aunque esté aburrido en el trabajo (¿he sido el primero?), algo tendré que hacer!!
1 abrazo muy fuerte y hasta pronto!!!
Tu amigo Jose.

Pablo ha dit...

Mítiquísimo!! Q cabrón! me das una envidia q te mueres!
La próxima vez deja un post un poco más largo; so I'll do it.

PD: no pude escuchar la música!

Beza ha dit...

Yo tampoco he podido escuchar la musica!
Mola Manu, que cabron, aqui tienes a otra envidiosa...!

Parece ser que estas como pez en el agua, que rapido! With interviews for rooms, having chats with neighbours, walking for so long... What a great experience! We want more!

Now, forget about the English and get started with the American dude..

Un abrazo!
Andrea

Sílvia ha dit...

Ostres nen, quina rapidesa!fa 1 setmana estavem gaudint de la teva veu i posada en escena (mítica, com sempre!) i ara ja estàs ben lluny de nosaltres un altre cop...ho resistirem sabent que estàs seguint el camí que tú has triat!saps que sempre et recolzarem!!per cert, jo tampoc he pogut escoltar la música!
Una abraçada molt grossa!gràcies per la teva visita!
Sílvia

Anònim ha dit...

Joder Manu... T'he dit alguna vegada que San Francisco és el somni de la meva vida???!! T'he dit que hauré de portar el portàtil al servei tècnic perquè l'he inundat de babes??? T'he dit alguna vegada que t'odio!!!! jejejejejeje
Que bé i com me n'alegro de que tot vagi genial! Em sap molt de greu no haver-nos vist la última vegada, la veritat és que precisament a tu tenia moltes ganes de veure't. Que et sembla si ens veiem un dia d'aquests a Lombard Street??? jijijiji Que vagi tot molt bé!
MUAKA!!!
Jàmnica.

lines ha dit...

Heyy Manuu how are you doing?

quina enveja, ja tinc ganes de fer un viatge així a coneixer món.! Ja anirè visitant el blog que SF pot ser un destí a fer erasmus, així que ja t'anirè preguntant que tal es la vida per alla. Sí, totalment d'acord en que el menjar sa es car i tampoc t'hi pots refiar gaire. Jo en un mes vaig perdre 2kg.

Apa, molta salut i disfruta l'experiència!

Cuidat! Linus!
una abraçada!

Publica un comentari a l'entrada