Where Am I?

It's an odd thing, but anyone who disappears is said to be seen in San Francisco.

OSCAR WILDE

My Place in the World

La recerca i les entrevistes han donat el seu fruit, i finalment he pogut ocupar aquella habitació que vaig fer meva en visitar-la per primer cop.
I dic finalment perquè just quan vaig tornar per demanar-la, algú ja l'havia agafat. Però el dia abans d'haver de marxar de casa de Glenn (el cosí americà) m'arriba un mail: "Manu, can you come this evening to finalize the place?". "Yes, I can!".

Ara visc a una casa blava, compartint apartament amb en Matthew. Un jove de 27 anys de New York. Com jo, és un que va bastant al seu rotllo i no especialment comunicatiu. Lo just i necessari. Però fa fàcil la convivència. Tenim alguna xarla de tant en tant quan coincidim al esmorzar o sopar, sobre coses de la vida americana o de casa.

I el millor de la casa no està a dins sinò fora. Està al ben mig de la ciutat de SF! Doneu-li una ulladeta...





The research and the interviews have brought results, and I could rent finally the room that I made mine the first time I visited it. And I say finally because just went I came back to ask for it, someone else had rented it. But the day before living Glenn's place (my American cousin) an email had been sent to me: "Manu, can you come this evening to finalize the place?". "Yes, I can!".

I live in a blue house, now. Sharing apartment with Matthew. A 27-year-old guy from New York. Like me, he's pretty independent, and not especially comunicative. The right and necessary. But he makes easy living together. We have some chat when breakfast or dinner time, about American or home stuff.

And the best of the house isn't inside but outside. It's in the center of SF! Take a look...

4 comentaris:

Pablo ha dit...

Flipetyyyy!!!!!

Itziar ha dit...

Ostras Manu, quina caseta!!!! Això si que es un luxe... Tens algun llit per 2 disponible...? Potser per S.Sta no, però més endevant qui ho sap...! Gaudeix-la!!!! Besets.

oculta ha dit...

....neng....¿¿¿¿ja t'has comprat les running trainers x anar a fer kms al buenavista park amb el teu nou ipod al braç????....o sino tires x la oak street i pujes x la fell st....
....tiu, m'he ratllat amb el viewer, xq he vist q els cotxes tenen matrícula davant i darrera, i a totes les pelis/series/whatever els americanitus només tenen matrícula darrera de toooota la vida....¿¿¿¿q passa????....explicam-ho, plz....

Sílvia ha dit...

Ostres nen, quina passada de lloc, no? i el piset està xulo, eh??la veritat és que de ganes per fer visites per SF no en falten, però els pocs quartos que hi ha ara són per posar-los al "indigest" (ING per a la meva mare), jeje:-p, k la meva família té el costum de canviar el nom a les coses!
Ja millor esperem a que ens tornis a fer una sorpreseta i ens facis gaudir dels teus cantars!kines actuacions!!!
Un besito guapu!per cert...sí, tú ets immillorable, ets més bon jan, jeje!

Publica un comentari a l'entrada