Where Am I?

It's an odd thing, but anyone who disappears is said to be seen in San Francisco.

OSCAR WILDE

Posem-nos al dia


Bé, fa més de dues setmanes que vaig marxar cap a Cambridge. Alguns de vosaltres heu anat sabent alguns detalls i anècdotes des de llavors, però altres a penes teniu constència de que estic viu. Ho estic.
Anem a fer un repasset. Fa dos setmanes que estic vivint amb una família anglesa a Cambridge. Exactament aquí:

Well, More than two weeks ago I went to Cambridge. Some of you have been knowing some details and stories since then, but others just have proof that I am alive. I am. Lets take a review. I'm living with an English family in Cambridge from two weeks ago. Exactly here:

My home:



Entre setmana, faig unes 5 hores de classe d’anglés diàries. Alternativament, una semana fem classe de de 9h a 14h i la següent de 13h a 18h. Per tant, aquesta és la meva segona casa:

On weekdays, I do 5 hours a day of English class. Alternatively, one week we do class from 9am to 2pm and the next from 1pm to 6pm. So, this is my second home:

The English school:



La resta del temps: estudiar anglés, llegir en anglés, veure pelis i sèries en anglès, xerrar en anglés amb la família, correr en anglès (sempre per l’esquerra). Els caps de setmana els dedico a fer una mica de turisme en anglès. Us deixo a continuació la primera mostra. Visita al mercat central (que de fet, veig cada dia), Trinity College i Saint John’s College. Trinity College és el College amb més Premis Nobel. Així que ja sabeu: si voleu un premi nobel, matriculeu-vos! Ah, menció especial a la fotografia que Newton descobreix la Llei de la gravetat amb la famosa poma:

The rest of time: studying English, reading English, watching movies and series in English, talking in English with the family, running in English (always the left side). I dedicate the weekends to sightseeing in English. I let you the first sample below. Visit to the central market (in fact, I see it every day), Trinity College and St. John's College. Trinity College is the College with more Nobel laureates. So you know: if you want a Nobel prize, please register! Oh, special mention to the picture wich Newton discovered the law of gravity with the famous apple:




4 comentaris:

oculta ha dit...

....m'encanta el "ganxet" de la cortina de la finestra....és ideal....demana-li una mostra a la mestressa pel meu piset, siusplau....

Anònim ha dit...

Manuuuuuu!
Ara que ja tenim la confirmació que a la teva habitació hi ha més d'un llit... i que hi ha espai per a tots: CONFIRMADA LA SORTIDA DE LA UEC A GB per fer-te una minivisita... Va! només serà una nit tots allà apretadets, mentre els gypsis prenen una mica del té que els hi doni la family, ok?? Molta sort!!!Grau

Anònim ha dit...

Bon dia Manu!!! Ens ha alegrat la primera hora del matí veure't a tú i la teva habitació...encara riem...ens alegrem que tot et vagi tan bé i confirmem la idea del Grau de venir tots a veure't...Cambridge es veu molt maca... Molta petons dels teus companys del CSJ

bEatriz ha dit...

Hello Manu ^^
Fixat a la llista de "blogs que sigo"!!!
Així segur que podem seguir-te la pista i no perdre'ns detall, encara que sigui perquè continuïs fent-nos riure tot i la distància, especialment amb el "careto" que poses en acabar el vídeo XD!!!
Et trobem a faltar i ens alegrem que tot et vagi tant bé (no podia ser d'una altra manera)
Una abraçada :)

Publica un comentari a l'entrada