Where Am I?

It's an odd thing, but anyone who disappears is said to be seen in San Francisco.

OSCAR WILDE

Ubicating

Aquesta entrada és només de pas, per ubicar una mica el meu lloc al món en aquests moments: què he fet i què faré. Podeu viure sense saber-ho? Sí. Però jo ho poso, que mai se sap...
Per a fer quelcom diferent, he volgut fer-ho a mode d'audiovisual. Tal què Au Fènix, és el renaixement des de les cendres, després de tant de temps. Només és per dir-vos que no m'he oblidat del bloc, i que ara, a Stockholm, el continuaré (també en anglés, no en suec).

Hej då!



3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ostres Manu!!! No sabia que faries les pràctiques a Estocolm!!! Que be!! Quina passada!! Em sembla super interessant, esta molt be que ampliis coneixements, maneres de viure, veure i treballar l'educació. Una molt bona idea per a seguir creixent!
Que vagi molt bé, seguiré esperant per llegir-te!!
PD: La pròxima vegada que vinguis.... Avisa!!!
Jàmnica.

Mire ha dit...

Cada dia continues sorprenent!!Pels qui estem a casa malaltonets és molt entretingut llegir-te i veure les teves obres d'art visuals.

Estem molt contents per tu per tot el que estàs aprenent. Les teves paraules transmeten molt d'entusiasme, tendresa i molta intensitat!! Segueix vivint aquesta ventura així.
Això no treu que des de Sant Roc et trobem a faltar ;-)

A huge hug!

Silvia ha dit...

EEEEE!K és això de no avisar quan estàs per akí?ayayayyyy...com a mínim fot més d'un any k no ens veiem, nen, k no et reconeixerem...sort del blog!bueno, a la propera ens fas un toke i ens explikes en persona ;-)!
Ostres, k b t'ho has muntat amb les pràctikes, eh? se'm fa estrany k no em demanis pac's akest any!k pasóóó?
Una abraçada i aprofita al màxim!!!

Publica un comentari a l'entrada